Gezichtsbehandelingen

Houd je van kort en functioneel of vind je het heerlijk om 1,5 uur (of meer) te ontspannen. Alles is mogelijk bij Aan de Kade. Kies een behandeling met het merk dat jou het meest aanspreekt of het best bij jouw huidtype past. Uiteraard kan ik je hierover adviseren.

Behandelingen

Express/30 min.

Combineer een korte, functionele behandeling als epileren, verven of harsen met een snelle boost voor de huid: reiniging, scrub en masker.

Compact/60 min.

Deze behandeling maakt uw huid weer schoon en fris. Uw huid wordt diep gereinigd met speciale gezichstreiniging, scrub en borstel, stoombad met reinigend kleimasker, onzuiverheden verwijderen, kalmerend en voedend masker.

Complete/90 min.

Behandeling gericht op reiniging, maar vooral voeding en ontspanning.Reiniging, scrub en borstel, epileren, stoombad met reinigend kleimasker onzuiverheden verwijderen, gezichts,- decolleté,- en schoudermassage, voedend en verstevigend masker.

Gezichtsbehandelingen


Gezichtsbehandelingen
Mette Picaut Complete Treatment – 90 min.

Een unieke anti-ageing behandeling, die middels de voedende en regenerende ingrediënten zorgen voor een stralend en verstevigend effect. De warme geuren en de ontspannende voetmassage geven bovendien diepe ontspanning.

€ 77,50
Soley Complete Treatment – 90 min.

Alsof de IJslandse wind over je gezicht waait. Je huid voelt na deze uitgebreide behandeling tintelend fris en energiek aan. Met als extra een ontspannende voetmassage.

€ 77,50
Chi Complete Treatment – 90 min.

Is je huid erg gevoelig of geef je de voorkeur aan 100% natuurzuivere producten kies dan voor deze behandeling.

€ 70,00
Phyris Complete Treatment – 90 min.

Een complete behandeling met de nadruk op zowel reiniging als hydratering of versteviging. De heerlijk frisse geuren geven hernieuwde energie!

€ 70,00


Soley Compact Treatment – 60 min.

Je huid is diepgereinigd door o.a. Soley’s steinEy mineraalmasker, waardoor voedingsstoffen van bv. masker en crème daarna beter worden opgenomen.

€ 62,50
Phyris Compact Treatment – 60 min.

Een behandeling waar kan worden gekozen voor de nadruk op reiniging of hydratering/versteviging.

€ 55,00
Phyris Express Treatment – 30 min.

Een snelle oppepper voor je huid! Goed te combineren met bv. epileren, harsen of verven.

€ 32,50
Gezichtsbehandelingen


Gezichtsbehandelingen
Eye Catcher Oogbehandeling

Deze heerlijke, uitgebreide oogbehandeling (oogmasker/massage) zorgt voor hydratatie en versteviging van de droogtelijntjes rondom de ogen. Een minder vermoeide gezichtsuitdrukking en een zachte huid zijn het resultaat. Bij een gezichtsbehandeling van min. 30 minuten.

€ 10,00
Jeugdbehandeling

Een intensief reinigende behandeling voor de onzuivere huid met jeugdpuistjes. Afhankelijk van de staat van de acné bestaat deze behandeling uit: reiniging, scrub & borstel, vapozone met reinigend kleimasker, verwijderen onzuiverheden, kalmerend masker en acné-advies.

€ 45,00


Gebruikte produkten

Aan de Kade Huidverzorging gebruikt produkten van onderstaande merken bij haar Gezichtsbehandelingen.

Betaling met PIN is mogelijkWebdesign Hellopixels