Body


Laat je inspireren door de rituelen in Oosterse landen. Daar waar massages en lichaamsbehandelingen een natuurlijk onderdeel zijn van het in balans houden van lichaam en geest. Een lichaamsbehandeling geeft een weldadige vorm van ontspanning en laat je even wegdromen uit de drukte van alledag.

Anti-Stress Treatment
€ 90
80 min | Een totaalbehandeling die je weer hernieuwde energie geeft– reiniging, scrub & massage van de rug– paraffine handpakking, incl. handscrub– gezichtsreiniging, scrub & borstel en masker– scrub & massage van de voeten
Expect and Feel Good Treatment
€ 90
80 min | Zwanger zijn is mooi maar zwaar! Laat je lichaam daarom lekker verwennen, met heerlijk geurende etherische oliën.– reiniging & scrub van gezicht– handscrub & massage tijdens stomen– massage van nek en schouders– voetscrub, nagels knippen & vijlen, voetmassage en mooi gelakte nagelsNB. Natuurlijk ook voor niet-zwangere drukke vrouwen
Back Again Treatment
€ 70
60 min | Weldadige rugbehandeling met droge borstel massage, hammamzeep reiniging, bodyscrub, hotstone massage en steenlegging.
Absolution Hammam Detox Treatment
€ 70
Wendy E.

Ingeborg does magic with her hands

Amsterdam schoonheidssalon Aan de kade huidverzorging
Amsterdam schoonheidssalon Aan de kade huidverzorging
Tip

Wist je dat je alle produkten die Aan de Kade gebruikt kunt bestellen? Graag adviseren wij welk product bij jouw huid past en sturen dat ook naar je op!

MERKEN